Ovako izgleda Tijana Ajfon posle seksa (FOTO 18+)

Ovako izgleda Tijana Ajfon posle seksa (FOTO 18+)

0
SHARE

Nije joj problem da se slika gola, Foto: privatna arhiva
„Alo!“ je došao u posed fotografije koja je nastala nakon što je Tijana imala seksualni odnos sa javnosti nepoznatim muškarcem, a starleta je na njoj potpuno gola pod tušem.

Naime, Tijana je nakon izlaska iz vile „Parova“ otišla sa društvom u provod, a njena drugarica Mimi Oro spremno je dočekala drugaricu u separeu. Vesela ekipa je u klubu uživala do ranih jutarnjih časova, ali je Tijana očito rešila da iskoristi svaki trenutak „na slobodi“.

– Tijana je upoznala jednog dečka u klubu, on je došao u njen separe, jer je poznavao starletinog druga. Tokom večeri su igrali i nazdravljali, a kako je vreme odmicalo, Tijana je sve prisnije komunicirala s njim.

Popili su svi poprilično, a oko 4 sata ujutru krenuli su kući. Tijana je želela još da se zabavlja, pa je to rekla Mimi, koja se kratko raspravljala sa njom i potom otišla svojim putem – rekao je izvor za naš list i nastavio:

– Sa Tijanom je ostao taj dečko, a ona ga je sve vreme grlila, a onda je on podigao i uneo u automobil. Odvezli su se u njegov stan, a nakon akcije u sobi, Tijana je htela da se istušira. Dečko joj je rekao u šali da izviri iz kabine i slikao ju je. Tijana je bila vesela i pripita, tako da nije pridavala značaj tome što je neko uslikao golu. Kod njega je provela noć, pa je ujutru samo svratila kući da se pozdravi sa roditeljima i otišla nazad u rijaliti – završava izvor.

Podsećamo, Tijana Ajfon poznata je po skandalima i burnim aferama, a više puta je u medijima povezivana sa političarima, biznismenima i javnim ličnostima.

SHARE