POLUDEO! Gastoz išamarao Miljanu!

POLUDEO! Gastoz išamarao Miljanu!

3
SHARE

Miljana Kulić je špricerom polila Gastosa, koji joj je udario nekoliko šamara pre nego što ga je momak iz obezbeđenja odneo u izolaciju

Nenad Marinković Gastoz potpuno je izgubio kontrolu u rijalitiju Parovi, pa je nakon verbalnog obračuna s Ilijom Grahovcem Zmajem fizički nasrnuo i na Miljanu.

Problem je nastao kada su ukućani shvatili da je neko posle velike nužde izmet razmazao po WC šolji.

“To nikom drugom ne može da padne na pamet nego Zmaju. On je čovek neuračunljiv”, viknuo je Nenad, nakon čega je Zmaj pošao da ga udari.

Većina učesnika je skočila da ih razdvaja dok nije uletelo obezbeđenje jer su obojica bila potpuno van kontrole. U tom trenutku, Miljana Kulić je špricerom polila Gastosa, koji, već uveliko iznerviran, samo se fokusirao na nju.

Uspeo je da joj udari nekoliko šamara pre nego što ga je momak iz obezbeđenja odneo u izolaciju. Produkcija je sve troje kaznila, dok se voditeljka i ženski deo takmičara nije smirio narednih sat vremena jer su mislili da će Miljani da pozli zato što su videli krv na njenoj usni.

SHARE

3 COMMENTS

  1. Nije ni cudo! Do ovih nekontrolisanih stvari ne bi doslo da ih produkcija pusti svojim kucama, svi unutra su van sebe, ne samo Nenad a Miljana je psihijatrijski slucaj, ja bih je pretukla jos u Oktobru pa bi dosad mozda dosla sebi.

  2. Pa nije ni cudo, pustajte ih vise kuci a psihopatu Miljanu bih ja nokautirala jos u Oktobru pa bi do sada bila manja od makovog zrna, njoj umesto obroka trebaju batine, ne kazu za dzabe da je batina iz raja izasla :)

LEAVE A REPLY